Beoordelingen

Zeer tevreden

Rated 5.0 out of 5
4 March 2024

Wij hebben onze 2 zoons laten besnijden in ?t besnijdeniscentrum in Amsterdam. 1 van onze zoons was een aantal jaren geleden al besneden bij een ander besnijdeniscentrum, waar wij niet tevreden over waren. Wij hebben afgelopen december een correctie ingreep gedaan en zijn erg tevreden met het resultaat! Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, de ingreep is super verlopen en ging mooi vlot, met dank aan dokter Robberse!

S M

Kind besnijdenis

Rated 5.0 out of 5
4 February 2024

Ik heb mijn zoontje van 17 dagen laten besnijden en ben er super tevreden over! Alles ging prima !!

Malek

Zeer goed ervaring

Rated 5.0 out of 5
4 February 2024

We hebben ons zoontje van 2,5 week hier in Almere laten besnijden, alles werd heel duidelijk uitgelegd en er word goed de tijd voor je genomen. Tijdens alle handelingen blijven ze toelichten wat ze aan het doen zijn dat vonden we erg fijn. Hele fijne ervaring om je kind hier te laten besnijden, ook erg vriendelijke arts.

Nikki

zeer tevreden (2 nachten onnodig voor wakker gelegen...)

Rated 5.0 out of 5
1 February 2024

een prima ontvangst waar je op je gemak wordt gesteld , ingreep is zeker te doen , t had een medische grondslag dus een moetje maar ben zeer blij dat t gedaan is .nazorg prima en fijn snel contact per mail , aan te bevelen voor ieder die dit moet ondergaan .

willem

Zeer tevreden

Rated 5.0 out of 5
13 January 2024

Prima geholpen en een duidelijke uitleg. Uitstekend resultaat.

Mocht u willen declareren bij uw zorgverzekeraar, neem eerst contact met hen op. Ook na hulp van het besnijdeniscentrum kwam NN niet over de brug.

EW

Erick Wesseling