Beoordelingen

Uitstekend

Rated 5 out of 5
6 september 2023

Vantevoren vonden wij het erg spannend om onze beide zoons tegelijk te laten besnijden. Jongste zoon was 7 maanden en oudste zoon 4,5 jaar. Dr. Robberse heeft vantevoren de tijd genomen om een duidelijke uitleg te geven van het gehele proces en onze zorgen weten te minimaliseren. Ook tijdens- (je mag erbij blijven) en na de ingreep werd alles goed uitgelegd en ook wat je moet doen als ouders qua nazorg om infecties te voorkomen. Na de behandeling nog meerdere keren contact gehad om er zeker van te zijn dat de genezing goed verliep en dat was gelukkig zo! Oudste zoon was erg bang voor pijn, dat was uiteindelijk het lastigste na de ingreep, dus wacht niet te lang als je dit wil laten uitvoeren. Wij raden het besnijdeniscentrum aan!

Khalid en Desirée

Top service

Rated 5 out of 5
12 juni 2023

Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en met de manier hoe je overal doorheen wordt gepraat. Geen enkele complicaties in het gehele proces.

Naomi

Besnijdenis

Rated 5 out of 5
12 juni 2023

Ik heb mijn zoontje van 6 maanden laten besnijden en ben er super tevreden over ! Geen enkele complicatie gehad sterker nog niet een keer gehuild echt super top! Met mijn andere zoon ergens anders laten besnijden wel nare ervaring mee gehad, bij deze raad ik besnijdeniscentrum enorm aan!

Hanane

Besnijdenis

Rated 5 out of 5
23 mei 2023

Mijn zoontje heeft echt de beste nazorg gekregen. Meerdere mails gekregen van de doktoren om te vragen hoe het met hem gaat na de besnijdenis. Echt een super kliniek. Je wordt meteen teruggebeld mocht je een vraag of zorgen hebben.

Nahid

Heel erg tevreden

Rated 5 out of 5
31 maart 2023

duidelijk uitgelegd voor en na besnijden

Alles goed gegaan

Ameen