Beoordelingen

Bedankt dr Robberse

5,0 rating
8 juni 2019

Zeer zorgvuldig te werk gegaan.. binnen een week mooi genezen zonder enige complicaties. Wij zijn hartstikke tevreden! Nogmaals bedankt

Meryem

Zeer tevreden

5,0 rating
8 juni 2019

Wij hebben onze zoon van 1 jaar laten besnijden hier en we zijn zeer tevreden. Onze zoon heeft nauwelijks tot geen last gehad van de ingreep en/of napijn. Als we dit eerder hadden geweten hadden we het eerder gedaan!

Chourak

Voor de tweede keer weer zeer tevreden

5,0 rating
7 mei 2019

Wij zijn voor de tweede keer weer zeer tevreden met de besnijdenis. Het is heel netjes gedaan en de jongens hadden er beide nauwelijks last van. Ik raad iedereen aan om hier de besnijdenis te doen

Umm Haneefah Foefa

Zeer tevreden.

5,0 rating
23 april 2019

Wij zijn in het begin goed geïnformeerd door een assistente. Het proces was zeer succes vol verlopen. Ik bedank de hele familie besnijdenis centrum Nederland en Dr. K. Do?an.

Yunus Tektaş

Top service!!

4,0 rating
1 maart 2019

Op 16 februari is ons zoontje besneden bij dr. Robberse in Amsterdam. Speciaal naar deze dokter gevraagd wegens goede ervaringen. Er werd al snel contact opgenomen met ons door dr. Robberse zelf om een afspraak te maken. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en het is super mooi genezen. Wij zijn erg blij dat wij voor deze kliniek hebben gekozen. Daarnaast kunnen wij dr Robberse dan ook zeker aanbevelen. Bedankt voor de top service!

S. Ketwaru