Beoordelingen

Top!

Rated 5,0 out of 5
14 maart 2024

We zijn erg tevreden met de behandeling en nazorg. Alles werd duidelijk uitgelegd en bij complicaties/bijwerkingen werd er goed op ons zoontje gelet, werd er snel gereageerd met de juiste hulp en werden onze zorgen als ouders weg genomen. Al met al ervaren professionals.

Younes

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
4 maart 2024

Wij hebben onze 2 zoons laten besnijden in ?t besnijdeniscentrum in Amsterdam. 1 van onze zoons was een aantal jaren geleden al besneden bij een ander besnijdeniscentrum, waar wij niet tevreden over waren. Wij hebben afgelopen december een correctie ingreep gedaan en zijn erg tevreden met het resultaat! Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, de ingreep is super verlopen en ging mooi vlot, met dank aan dokter Robberse!

S M

Kind besnijdenis

Rated 5,0 out of 5
4 februari 2024

Ik heb mijn zoontje van 17 dagen laten besnijden en ben er super tevreden over! Alles ging prima !!

Malek

Zeer goed ervaring

Rated 5,0 out of 5
4 februari 2024

We hebben ons zoontje van 2,5 week hier in Almere laten besnijden, alles werd heel duidelijk uitgelegd en er word goed de tijd voor je genomen. Tijdens alle handelingen blijven ze toelichten wat ze aan het doen zijn dat vonden we erg fijn. Hele fijne ervaring om je kind hier te laten besnijden, ook erg vriendelijke arts.

Nikki

zeer tevreden (2 nachten onnodig voor wakker gelegen...)

Rated 5,0 out of 5
1 februari 2024

een prima ontvangst waar je op je gemak wordt gesteld , ingreep is zeker te doen , t had een medische grondslag dus een moetje maar ben zeer blij dat t gedaan is .nazorg prima en fijn snel contact per mail , aan te bevelen voor ieder die dit moet ondergaan .

willem