Beoordelingen

Operatie

5,0 rating
23 juni 2020

Onze zoon is door dr. Robberse geholpen van het Besnijdenis Centrum in Amsterdam. Wij zijn meer dan zeer tevreden.De wond is zeer goed en netjes genezen en de nazorg die we nog van dr. Robberse hebben ontvangen was tot in detail rustig uitgelegd en op schrift meegekregen. Dr. . Onze zoon heeft na de ingreep helemaal niet gehuild en geen complicaties gehad. Helemaal top!!

Maya

Super tevreden met de besnijdenis

5,0 rating
19 juni 2020

Wij hebben ons zoontje met 6 weken laten besnijden door dr. Robberse. Wij zijn enorm tevreden over hoe het gegaan is. Alles is netjes genezen en de nazorg die we nog van dr. Robberse hebben ontvangen is top. Dr. Robberse neemt echt de tijd om alles rustig uit te leggen en te bespreken en is zelfs in de dagen daarna nog bereikbaar om vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Heel tevreden!
Groet,
Loubna

Loubna

Zeer vakkundige besnijdenis

5,0 rating
17 juni 2020

Ons zoontje van 4 maanden oud laten besnijden in Besnijdeniscentrum Amsterdam.
Erg tevreden over personeel, ingreep zelf maar te meer om resultaat.
Tip; Dokter Erik Robberse is de topper en hoe jonger het kind, hoe sneller en minder pijnlijk genezingsproces insha Allah (althans onze ervaring).

Mohamed

Goede keuze

4,0 rating
15 juni 2020

Begin dit jaar ons zoontje laten besnijden wegens medische reden. Ervoor gekozen om dit niet via de huisarts te doen omdat de algehele narcose in het ziekenhuis na ons idee een grotere belasting zou zijn.
Het is een probleem die in de fam voorkomt, en broer en schoonzus hadden al een goede ervaring met de besnijdenis kliniek,? met hun zoontje. Dit maakte voor ons deze stap makkelijker.
Mochten wij in de toekomst nog een zoontje krijgen zouden wij de keuze eerder zelf maken op jongere leeftijd.
Het herstel ging voorspoedig, en we zijn enkele maanden later nog keurig gebeld of alles goed was gegaan.

Wendy

Top kliniek

5,0 rating
14 juni 2020

Generatie op generatie ons mannelijke familieleden hier laten besnijden. Ik nu ook voor mijn 2 zoontjes van 3 jaar en van 5 maanden, bij 6 weken na geboorte besneden en erg tevreden. De service, het geduld en de behandeling ben ik als ouder erg tevreden over. Genezing verliep erg goed en natuurlijk.

SelK