Beoordelingen

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
22 juni 2022

Heel erg tevreden! De dokter was ook heel aardig en lief. Mijn zoontje was 2 maanden toen die werd besneden. Hij is binnen 1 week genezen.

Merve

Echt heel goed !

Rated 5 out of 5
10 juni 2022

Eerste keer kwam ik langs met mijn baby van 6 maanden. Er werd mij verteld dat er teveel buikvet aanwezig was en dat de besnijdenis niet kon plaatsvinden. Ik was erg teleurgesteld, dit was de tweede keer ook. Derde keer was min zoontje 1.5 jaar oud en vond de besnijdenis plaats. Ik was erg blij met het advies dat het de eerste en tweede keer niet door kon gaan want er was inderdaad teveel buikvet. Dat kon ik op dat moment niet inzien! Erg goede zorg van iedereen die we daar spraken. Iedereen was erg klantgericht. Voldoende informatier ervoor en erna gekregen. We mochten ook erna bellen, wat veel rust gaf!

Arzu

Very professional service

Rated 5 out of 5
3 juni 2022

We had done a circumcision for our son and was very nervous about it. However, the doctors reassured us and guided us everything very calmly and expertly. Our son recovered very well and there is very little pain and no infection. We are very pleased with the doctor and how professional they have conducted the surgery. Very well recommended.

Liza

Zeer professioneel

Rated 5 out of 5
3 juni 2022

Wij zijn uitermate professioneel en behulpzaam geholpen voor ons zoontje. Een vriendelijke arts die de stappen met ons doornam vóór en tijdens de behandeling en ons zoontje heeft nergens last van gehad in de periode erna. Ook zijn we zeer te spreken over de nazorg. Wij waarderen de persoonlijke benadering een aantal weken na de behandeling. Wij zijn dan ook erg tevreden!

Brahim

Echt aanrader!!!!

Rated 5 out of 5
3 juni 2022

Kortom ! Alles is perfect !

Bassel