Beoordelingen

Vakkundige besnijdenis

5,0 rating
13 januari 2020

Onze zoon van dertien jaar oud is in oktober 2019 besneden in het Besnijdenis Centrum Amsterdam. De circumcisie werd vlot en vakkundig uitgevoerd door de heer E. Robberse, onder plaatselijke verdoving. De genezing verliep voorspoedig, met niet al te veel napijn. Onze zoon is zeer tevreden. Wij als ouders zouden een besnijdenis in het centrum zeker aanraden vanwege de grote ervaring die de artsen hier hebben met deze ingreep.

Mw. Ooms

Erg tevreden

4 januari 2020

Ons zoontje laten besnijden bij deze kliniek, erg tevreden met hoe alles gegaan is en gelopen.
Alles netjes genezen en het ziet er super netjes uit.
Als wij nog een zoontje zouden krijgen gaan we zeker hier terug

Kaylee

Erg tevreden met dr. Robberse

5,0 rating
4 januari 2020

Geholpen door dr. Robberse
Naar volledige tevredenheid.
Ik maakte me als volwassen man nog wel zorgen, maar herstel ging erg goed.
Erg kundig!

R.C.

Zeer tevreden

5,0 rating
4 januari 2020

Wij hebben in September ons zoontje van 10 weken laten besnijden. We zijn vriendelijk geholpen en de arts was ontzettend professioneel. Hij heeft ons zoontje heel mooi besneden. Na 3 dagen was het al niet meer rood maar het neemt wel tijd om goed te genezen natuurlijk en dat is het zeker weten! Ons zoontje schrok vooral van de verdoving maar na de besnijdenis was hij direct weer aan het lachen.
En complimenten voor de doktersassistent, hij is heel vriendelijk, stelt je gerust en hij legt alles heel goed uit, wat betreft de na zorg. Zeker een aanrader!

Sakina Ghazi

Zeer tevreden

1,0 rating
3 januari 2020

Ik ben voor beide zoons bij dr. Robberse geweest en beide keren is het super goed gegaan en heel mooi genezen. Ik raad iedereen aan die besneden dient te worden dit bij dr. Robberse te doen! De jongens waren beide binnen 3 dagen van de roodheid af en het zag er toen al heel mooi en netjes uit. Her belangrijkste van alles is dat ze beide geen pijn (op het prikje na natuurlijk) hebben ervaren of complicaties.

Chaimaa Es-Saad