Beoordelingen

Netjes hedaan

Rated 5 out of 5
5 juni 2021

Prima personeel prima jonge art. In eerste instantie leek de arts jong waarbij ik dan gauw denk van heeft hij wel of niet genoeg ervaring. Maar nee hoor, alles top gegaan hij geeft precies aan wanneer hij iets gaat doen wat de baby voelt. Kortom complimenten aan de arts aan de assistenten en aan de receptionisten. Op basis van onze verloop en ervaring zeker een aanrader.

Mohammed

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
18 mei 2021

Zoontje van 2 maanden oud laten besnijden. Zeer tevreden! We konden daar vrij snel terecht. Heel mooi en goed genezen. ?s Avonds na 21 u nog gebeld, omdat wij een vraag hadden. We hebben meteen reactie gehad van de arts. Al met al, heel fijn geholpen en zeker aan te raden kliniek!

Chalak Amin

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
18 mei 2021

Dag 12 de ingreep laten doen. Hij heeft er helemaal niks van gemerkt. De volgende dag begon het al te genezen. Wij zijn voor de tweede keer zeer tevreden! Zeker een aanrader.

Suleyman

In 1 woord fantastisch

Rated 5 out of 5
16 mei 2021

Wat een geweldige dokters ik ben zo tevreden na één week was het bij beide zonen genezen. Echt ze zijn zo aardig en zo snel in hun werk echt mijn complimenten. Ik heb beide zonen bij 6maanden laten besnijden het is ook het beste om deze ingreep voor 1jaar te laten doen ?t is dan echt letterlijk binnen minimaal 1 week genezen. Echt heel erg bedankt heren jullie zijn geweldig! Ik ben in Rotterdam geweest.

Donatella

Breda

Rated 5 out of 5
15 maart 2021

super lieve verpleegster en arts dr. NOOR. Wij zijn alvast supertevreden en raden deze kliniek aan.

saida