Beoordelingen

Beter laat dan nooit

5,0 score
17 november 2020

Na heel veel jaren voorhuidellende de stap gezet naar laten besnijden. De behandelend chirurg was betrokken, hulpvaardig en zeer deskundig . Mijn leven is veranderd. Ik ben dankbaar en kan het iedereen met dergelijke problemen aanbevelen.

Menno Versteeg

Aanrader Hele Goeie Kliniek

5,0 score
10 november 2020

Ik ben 31 oktober besneden met de hulp van 2 hele goeie artsen, zei hebben mij de tijd gegeven om alle vragen te stellen om mij gerust te stellen , na de besnijdenis nooit pijn gehad en kon gewoon normaal functioneren.

M

Geweldige service, mooi resultaat

5,0 score
30 oktober 2020

E. Robberse is een klantgerichte, kundige arts met een groot empathisch vermogen. Een duidelijk consult met een mooi resultaat. Van harte aanbevolen.

Nadav

Super bedankt!

5,0 score
26 oktober 2020

Wij zijn met ons zoontje van 6 maanden jl bij deze kliniek geweest. We gingen er vol zenuwen naartoe maar dit was achteraf gezien nergens voor nodig. Het personeel en de arts waren super vriendelijk en van de ingreep zelf heeft ons zoontje niets gemerkt. Hij heeft erna niet een keer gehuild en nergens last van gehad. Het was binnen twee weken al helemaal mooi genezen! Helemaal super en boven verwachtingen! Heel erg bedankt. Locatie Valkenswaard

Nadine

Heel fijn

5,0 score
20 oktober 2020

Ons zoontje is goed geholpen. Behandeling duurde niet lang. Alles is netjes en mooi genezen. Zeker een aanrader

Phillis