Beoordelingen

Happy

5,0 rating
23 september 2019

IM MORE THEN HAPPY THANK U SO MUCHE

MONIKA NEUMANN

Enorm tevreden

5,0 rating
18 september 2019

Wij zijn enorm tevreden met het resultaat én behandeling van de besnijdenis van onze zoon. Wij hebben daarom de volgende dag al een 5 sterren review achtergelaten op Google.
De genezing is vlekkeloos gegaan, maar 1 keer gehuild na de ingreep!

Shanice

Zeer tevreden

5,0 rating
17 september 2019

Mijn zoon heb ik hier een paar weken geleden laten besnijden. Het is erg mooi en netjes gedaan.
Van te voren heb ik gebeld, omdat ik er niet genoeg van af wist. Er werd heel duidelijk en rustig uitgelegd hoe de behandeling zou gaan en de arts die me belde merkte dat ik me zorgen maakte en bood aan om zelf de ingreep te doen.
Dit stelde ik erg op prijs en dat hij de ingreep deed hielp me inderdaad.
Uiteindelijk heeft de desbetreffende arts dokter Robberse de ingreep gedaan en hier ben ik erg tevreden over. Het is mooi en kundig gedaan.
Ook na de ingreep kan je altijd bellen voor informatie over de nazorg. Dit is erg fijn. Ik ben ook geweest voor de nacontrole en alles is mooi en goed geheeld. Geen complicaties en ik ben absoluut tevreden over de service, vakkundigheid en nazorg van de kliniek.

Cheryl

Tevreden!

5,0 rating
16 september 2019

Erg tevreden hoe we door dr. Robberse geholpen zijn voor onze zoontje. Service was top!

Warsi

Erg tevreden

5,0 rating
16 september 2019

Mijn zoontje Adam Mohamed is met bijna 1 jaar besneden top service duidelijk uitleg tijdens ingreep en daarna. Ik ben ook nog eens gebeld of het allemaal goed is verlopen. Mijn zoontje heeft van de eerste dag kwaaltjes verder nergens last van gehad mooi genezen.

Fatima zahra