Beoordelingen

Goede zorg

Rated 4 out of 5
26 december 2021

Prima zorg! Goede bejegening door medische personeel.
De receptioniste bij de balie kan wel een cursus people management gebruiken.
Voor rest echt tevreden over de geleverde zorg. Geen complicaties oid.

Laura

Prima zorg

Rated 5 out of 5
23 december 2021

Laagdrempelig, vriendelijk personeel. We hebben een verwijzing van de huisarts gevraagd en deze meegestuurd met de declaratie. Onze ziektekosten verzekeraar heeft het volledig vergoed. Wat ons betreft een aanrader. Professioneel personeel met veel ervaring. Ook bereikbaar voor nazorg. (zelfs in het weekend)

Familie Bakker

Erg tevreden!

Rated 5 out of 5
23 december 2021

Mijn zoontje is met 8 weken besneden door Dr Robberse en zijn zoon.
Wij zijn zeer tevreden. Mijn zoontje heeft van begin tot eind nergens last van gehad, enkel een klein huiltje bij het verdoven maar daarna niet meer. Goede uitleg betreft nazorg gehad. Thuis en in de 3 weken erna ook nergens last van gehad, het was eigenlijk na anderhalve week al zo goed als genezen!

Jam S

Uiterst tevreden

Rated 5 out of 5
5 december 2021

Beste ouders,
Zowel m’n tweede als derde zoon door dhr. Robberse laten behandelen. Beide circumcisies zijn zeer vakkundig uitgevoerd en het resultaat mag er wezen.
Nazorg en alles daar omheen kan en hoef ik gelukkig niet te beoordelen, aangezien dit niet aan de orde was. De behandeling wordt zodanig uitgevoerd, dat de wond slechts enkele dagen nodig heeft om te genezen. Dus geen nazorg, vervolgafspraak of extra aandacht nodig. Weliswaas zijn mijn kinderen op zeer jonge leeftijd besneden, slechts enkele weken / maanden, wellicht dat dit ook een rol speelt.
Bij mijn eerste zoon, die elders was besneden (Bento Clinics), was catastrofaal. Na 3 maanden vaseline en complicaties heeft dhr Bentohami een extra knip moeten plaatsen. Na contra-expertise door dhr. Robberse, is de huid na 1 jaar weer losgetrokken en voelde m’n zoon geen irritatie meer bij een erectie.
Zeer vervelend uiteraard, maar ook dit is na 4,5 jaar weer vergeten en vrij weinig van te zien.
Al met al, zeer tevreden en raad het besnijdenis centrum, met name dhr. E. Robberse, zeker aan.
Vr. gr.,
Khalid

Khalid - Amstelveen

Top zorg

Rated 5 out of 5
26 november 2021

Zeer tevreden over het geduld en de uitvoering van het besnijden. Wij waren als ouders zo nerveus maar dat was snel voorbij nadat we zagen hoe de zorg was. Zeer zorgvuldig uitgevoerd en goed genezen. De heer Robberse raden we eenieder aan.

Abu Omar