Beoordelingen

Prima!!

4 december 2018

Onze zoon is zondag 2 december besneden in vestiging Breda. Ontvangst en uitleg was prima. Ingreep is zeer goed verlopen. Mijn zoontje heeft er niks van gemerkt. Zowel arts en assistente waren vriendelijk. Thuis aangekomen even last gehad. Volgende dag niks van gemerkt. Ingreep was zo netjes gedaan, hij heeft helemaal geen bloeding, blauwe plek ofso gehad. Alleen zwelling en rood maar dat is ook al bijna over (dag 3). Kortom zeer tevrede. Ik raad het iedereen aan

Sahin

Top!!

6 november 2018

Ik ben zeer zeer tevreden hoe het is verlopen met mijn babytje van 6 maanden ik raad Het iedereen aan. Alles ging top en thuis aangekomen geen napijn of wat dan ook. Zaterdag 3-11-2018 Oohja en geweldige mensen werken daar top top top!!!!

Fatima

Ongelooflijk goed! Besnijdenis van mijn zoontje

19 september 2018

Vandaag 25-08-2018 is mijn zoontje Zidane Besneden door dokter Robberse in de vestiging Amsterdam. Ik was onwijs zenuachtig, want ook Voor ons als ouders is dit de eerste keer. We zijn door Dhr. Robberse onswijs op ons gemak gesteld Vragen konden gesteld worden en tijdens de ingreep Werden wij ook meegenomen in de handelingen. Onze zoon is 6 maanden en slaapt zijn roesje uit. Wij gaan ervan uit dat alles goed geneest Onwijs bedankt voor de service en de goede begeleiding Wij hebben ons vaste besnijdeniscentrum gevonden En raden jullie aan iedereen aan. Bedankt namens fam. EL Azzouzi

Fam. El azzouzi

Erg goede ervaring

19 september 2018

Wij hebben ons zoontje hier laten besnijden en kunnen dit centrum aan iedereen aanraden. Van de informatievoorziening vooraf tot het telefonisch contact en van het intakegesprek tot de behandeling en de nazorg. Het gaat er hier erg professioneel en klantvriendelijk aan toe. Dank!

Michael

Aanrader voor familie en kennissen

19 september 2018

Het gaat prima met Adam , de besnijdenis is zeer goed verlopen met een zeer goede nazorg. Ik wil jullie daarvoor hartelijk danken voor de goede service. Ik ga jullie zeker aanraden bij familie kennissen. Mvg Fam Tahayekt

Adam

Goede uitleg en vakkundig werk

19 september 2018

3 jaar geleden zeer tevreden over mijn zoontje en vandaag een afspraak gemaakt voor mijn 2de zoontje. Goede uitleg en vakkundig te werk!

fam el boukri

Een perfecte besnijdenis, zeer ontspannen

19 september 2018

De ingreep is snel gegaan en het resultaat is prachtig. Snelle reacties bij contact en vriendelijk behandeld. Ervaren arts, die al duizenden besnijdenissen heeft gedaan. Je baby is hier in goede handen! Bedankt!

Marc Joshua

Bijzonder goede ervaring

19 september 2018

Mijn vrouw en ik hebben een bijzonder goede ervaring gehad met jullie tijdens de besnijdenis (d.d. 27 okt 17) van onze zoontje Ayoub. Behalve de besnijdenis zelf, was het proces ervoor (telefonisch contact met mw Robberse-Nguon) en erna bijzonder prettig, helemaal aangezien de aangelegenheid zelf al spannend genoeg was voor ons. Nogmaals onze complimenten. Zoals afgesproken willen we ook onze tweede zoontje Adam, geboren op 02-01-2018; bij Dokter Robberse laten besnijden.

Familie Moussi

Heel erg tevreden !!

19 september 2018

Onze zoon Seyyid Ali is op 6 januari bij jullie besneden. Wij zijn super tevreden. Heel erg bedankt voor alles. Familie Turan

Turan

prima

19 september 2018

Illias was binnen 15 minuten al klaar en zij waren zo aardig en proffesioneel. Ik raad het iedereen om zich bij deze instantie zich te laten besnijden.

Rachid Tourbi