Beoordelingen

5 zoontjes hier laten besnijden

Rated 5 out of 5
12 februari 2023

Erg tevreden. Dat blijkt ook uit het feit dat al mijn zoontjes daar zijn besneden. Continu goede service omdat er ruim 12 heeft gezeten tussen de eerste en de laatste besnijdenis. Erg tevreden. Aardige artsen, professioneel, leuk en meelevend. Ook in mijn vriendenkring heeft iedereen zijn kinderen hier laten besnijden en ook zij zijn erg tevrenden over deze organisatie.

Mimoun

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
5 januari 2023

Wij zijn in juli geweest voor de besnijdenis van onze zoon die toen 3 maanden oud was. De behandeling ging echt super goed, en de nazorg was ook heel fijn en bereikbaar voor alle onze vragen. Zeker een aanrader!

S&R

De beste besnijdeniscentrum

Rated 5 out of 5
26 december 2022

Ik ben heel tevreden door jullie besnijdeniscentrum.
Veel respect voor job

Mohamed ali adam

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
26 december 2022

Goed ontvangen alles werd goed en duidelijk uitgelegd de ingreep is ook super verlopen ging mooi vlot,nazorg doormiddel van telefonisch contact ook super dikke duim.

Marc de Vries

Super

Rated 5 out of 5
27 november 2022

Onze 2 puberzoons van 15 en 13 zijn afgelopen weekend zeer vakkundig besneden. Aangezien het voor hun een hele spannende ingreep was nam de dokter hun angst goed weg. Fijn dat we erbij mochten zijn. Ik hoop in de toekomst de andere 2 ook nog te laten besnijden

Daniel