Beoordelingen

TOP! Grote complimenten

5,0 rating
16 augustus 2020

Gisteren d.d. 15.08.20 heb ik bij mezelf een besnijdenis laten ondergaan ! Ik had enorme pijn verwacht, maar echt alles verliep soepel en zo goed als pijnloos. Van het verdoven tot het verband eromheen krijgen ! en wat is het resultaat mooi geworden !!!
Het personeel is super, praten goed met je en stellen je goed gerust.
Ik ben echt zo blij en enorm trots dat ik het besluit genomen heb !
Ik wil jullie uit het diepste van mijn hart bedanken !

Alan Bogers

Erg tevreden

5,0 rating
22 juli 2020

Afgelopen zaterdag met mijn zoontje van 4 naar het filiaal in Rotterdam geweest. Vriendelijk personeel stelde mijn zoontje gerust. Mijn man en zoon zijn ongeveer 30 min weggeweest, dezelfde avond was mijn zoontje aan het springen. Ze geven goede informatie, goed bereikbaar telefonisch. We zijn erg tevreden.

Micheline

Operatie

5,0 rating
23 juni 2020

Onze zoon is door dr. Robberse geholpen van het Besnijdenis Centrum in Amsterdam. Wij zijn meer dan zeer tevreden.De wond is zeer goed en netjes genezen en de nazorg die we nog van dr. Robberse hebben ontvangen was tot in detail rustig uitgelegd en op schrift meegekregen. Dr. . Onze zoon heeft na de ingreep helemaal niet gehuild en geen complicaties gehad. Helemaal top!!

Maya

Super tevreden met de besnijdenis

5,0 rating
19 juni 2020

Wij hebben ons zoontje met 6 weken laten besnijden door dr. Robberse. Wij zijn enorm tevreden over hoe het gegaan is. Alles is netjes genezen en de nazorg die we nog van dr. Robberse hebben ontvangen is top. Dr. Robberse neemt echt de tijd om alles rustig uit te leggen en te bespreken en is zelfs in de dagen daarna nog bereikbaar om vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Heel tevreden!
Groet,
Loubna

Loubna

Zeer vakkundige besnijdenis

5,0 rating
17 juni 2020

Ons zoontje van 4 maanden oud laten besnijden in Besnijdeniscentrum Amsterdam.
Erg tevreden over personeel, ingreep zelf maar te meer om resultaat.
Tip; Dokter Erik Robberse is de topper en hoe jonger het kind, hoe sneller en minder pijnlijk genezingsproces insha Allah (althans onze ervaring).

Mohamed