Beoordelingen

Super tevreden

5,0 rating
29 januari 2019

Wij hebben onze zoontje met 4 weken besneden bij deze kliniek bij een Koerdische arts. Ik had van 3 vriendinnen gehoord dat zij hun zoontje ook hier besneden hebben. Het was in 1 woord top! Ik was best emotioneel maar werd al gauw gerustgesteld door de dame achter de balie en later door de arts die de ingreep zou doen. Ze zijn vriendelijk, professioneel en de kamer is erg schoon ! Duidelijk uitleg gekregen en de wond is goed hersteld binnen 10 dagen! Heb met dag 7 contact gehad met de arts en een foto gestuurd omdat ik dacht dat het ontstoken was maar de arts reageerde direct en stelde me gerust dat het niets was en bij het genezingsproces hoorde. Paar dagen later was het klaar! Er heerst een goede sfeer zodra je binnenkomt. Mijn dochters hebben heerlijk gespeeld in de wachtkamer. Ze hebben speelgoed voor de kinderen in de wachtkamer zodat zij niet vervelen. Ik zou het iedereen aanraden om naar deze kliniek te gaan voor een besnijdenis!!!

Sahar Ha

Aanrader!

5,0 rating
24 januari 2019

Op zaterdag 22 december 2018, een afspraak gehad met Dr. Robberse, voor onze zoontjes van 4 en 5 jaar oud. Ze geven een uitstekende zorg, zijn heel vriendelijk en leggen alles heel duidelijk stap voor stap uit! Er heerst een ontspannen sfeer in het centrum (BCA Amsterdam) zodat je snel op je gemak voelt. Nazorg is super fijn en heel persoonlijk! Echt een aanrader

Arben

Very satisfied

5,0 rating
20 januari 2019

I am very satisfied with the circumsicion, we had the option to get it done by a urologist ( surgeon) in Germany but we chose to do it in Amsterdam as we got our first born done in Amsterdam as well. The healing was also very fast without any problem On our last day in Amsterdam I made a quick appointment for the after care and it was done really fast. I would for sure recommend Dr. Robberse and the clinic.

Mustafa Bokary

Heel vriendelijk en professioneel

5,0 rating
29 december 2018

Duidelijk uitleg gekregen. Goed behandeld door de dokter. Een hele vriendelijk assistent was er aanwezig. Goed locatie en voldoende parkeer gelegenheid.. We werden snel geholpen niet veel gewacht maar toch was er koffie en thee voor de gasten.

Kemal

Goed gegaan in Besnijdeniscentrum Amsterdam (Zuid Oost)

4,0 rating
23 december 2018

Eerste keer dat wij de besnijdenis mee maakten. Vooraf gebeld om informatie te krijgen. Werden netjes te woord gestaan en uitleg gekregen. Op de dag zelf werden we hartelijk ontvangen. Besnijdenis op zaterdag 22 december ging heel goed. Een aantal uren na de ingreep had zoontje last van napijn. De volgende dag ging het goed met hem. Speelde weer en was bijna de oude. Ik raad dit centrum aan!

Saida